Blog


RTV West

Schermafbeelding 2012-04-15 om 20.51.54
Schermafbeelding 2012-04-15 om 20.51.42
Schermafbeelding 2012-04-15 om 20.51.02


Radio televisie RTV West

Donderdagochtend 12 april  ben ik van 9.00 tot 12.00 uur te gast bij het televisieprogramma "Debby en haar mannen" op RTV West.

Met een stapel oude boeken en tijdschriften onder mijn arm ga ik naar Den Haag. Spannend wat er drie uur later gemaakt is....


Pasen!


Nieuw verkooppunt

Vanaf vandaag heeft LoliesART een nieuw verkooppunt erbij: giftshop Up!

UP  is een onderdeel van Startbaan dienstverlening van de gemeente Den Haag. De giftshop  met de daarnaast gelegen koffiecorner is een van de vele mogelijkheden die Startbaan biedt om  op effectieve wijze werknemers voor te bereiden op hun terugkeer op arbeidsmarkt. 

Speciaal voor deze giftshop zijn onderstaande kettingen ontworpen.


Galerie Papillon, Amstelpark Amsterdam

De mooie galerie Papillon in het Amstelpark in Amsterdam verkoopt sinds een aantal maanden mijn sieraden. Gisteren op een van de eerste mooie dagen van het seizoen heb ik een workshop gegeven in de galerie van Luc Houweling. Tien dames vol enthousiasme hebben aan deze workshop deelgenomen. Zeker weer voor herhaling vatbaar!


Brand ReFresh

Bericht van Brand ReFresh;

Afgelopen vrijdag was Brand ReFresh te zien op de Comon markt op de Hogeschool Leiden. Hier werd het nieuwe bureau gepitcht door onze werknemers. Met een gemiddelde beoordeling van een 8 voor onze stand en pitch werd Brand ReFresh verkozen tot het beste bureau van de opleiding communicatie jaar 2. Alle felicitaties gaan uit naar onze hardwerkende medewerkers. Als klap op de vuurpijl sleep Brand ReFresh een nieuwe opdrachtgever uit de Comon markt; De komende periode gaat Brand ReFresh werken voor LoliesART.

7299128

ComOn Leidse Hogeschool-Leiden Communicatiestad

Leiden Communicatiestad en Hogeschool Leiden introduceren ComOn

Zeventig studenten Communicatie van de Hogeschool Leiden zijn gestart met een bijzonder project: ComOn. Dit is een gezamenlijk initiatief van Leiden Communicatiestad en de hogeschool waarin de studenten elf weken worden ondergedompeld in de Leidse communicatiesector en in zelfstandig ondernemerschap.

De studenten zetten zelf een communicatiebureau op en voeren opdrachten uit voor echte opdrachtgevers. Elke week krijgen ze een masterclass van professionals uit de Leidse communicatiesector over een veelheid aan onderwerpen, van creatief denken tot design, van het ontwikkelen van een strategisch plan tot het maken van een projectontwerp. Aan het eind van de elf weken presenteren ze hun advies of product aan de opdrachtgevers tijdens een feestelijke slotmanifestatie.

LoliesART heeft een deal met de enthousiaste studenten van Brand ReFresh!

Lente kleuren

Heerlijk om vandaag weer aan de slag te gaan met nieuwe kralen. Volgens mij hangt de lente in de lucht: vrolijke kleuren komen terug in de kettingen!Stemmen beste uitvinding 2012

De Willie Wortel Wedstrijd gaat om uitvindingen: wie doet de origineelste uitvinding? Dat kan een hele nuttige uitvinding zijn, waaraan iedereen iets heeft. Maar het kan ook een heel raar idee zijn; niet nuttig maar wel leuk!

Dit jaar werk ik weer mee:

One-handdiabolo wordt ontwikkeld door Nick & Dirk samen met Loliesart

Met de one-hand-diabolo kun je ook aan de slag als je maar 1 hand hebt!

Stem nu op de beste uitvinding van 2012!

Dank je wel! (ook namens Nick en Dirk)


Hangers van leer

Nieuw in de collectie!

DSC 0026
DSC 0025
DSC 0024
DSC 0023
DSC 0018
DSC 0016


                                                                                                                                                                                                    annekatrien@loliesart.nl