Blog

Nieuw verkooppunt

Vanaf vandaag heeft LoliesART een nieuw verkooppunt erbij: giftshop Up!

UP  is een onderdeel van Startbaan dienstverlening van de gemeente Den Haag. De giftshop  met de daarnaast gelegen koffiecorner is een van de vele mogelijkheden die Startbaan biedt om  op effectieve wijze werknemers voor te bereiden op hun terugkeer op arbeidsmarkt. 

Speciaal voor deze giftshop zijn onderstaande kettingen ontworpen.


Galerie Papillon, Amstelpark Amsterdam

De mooie galerie Papillon in het Amstelpark in Amsterdam verkoopt sinds een aantal maanden mijn sieraden. Gisteren op een van de eerste mooie dagen van het seizoen heb ik een workshop gegeven in de galerie van Luc Houweling. Tien dames vol enthousiasme hebben aan deze workshop deelgenomen. Zeker weer voor herhaling vatbaar!


Brand ReFresh

Bericht van Brand ReFresh;

Afgelopen vrijdag was Brand ReFresh te zien op de Comon markt op de Hogeschool Leiden. Hier werd het nieuwe bureau gepitcht door onze werknemers. Met een gemiddelde beoordeling van een 8 voor onze stand en pitch werd Brand ReFresh verkozen tot het beste bureau van de opleiding communicatie jaar 2. Alle felicitaties gaan uit naar onze hardwerkende medewerkers. Als klap op de vuurpijl sleep Brand ReFresh een nieuwe opdrachtgever uit de Comon markt; De komende periode gaat Brand ReFresh werken voor LoliesART.

7299128

ComOn Leidse Hogeschool-Leiden Communicatiestad

Leiden Communicatiestad en Hogeschool Leiden introduceren ComOn

Zeventig studenten Communicatie van de Hogeschool Leiden zijn gestart met een bijzonder project: ComOn. Dit is een gezamenlijk initiatief van Leiden Communicatiestad en de hogeschool waarin de studenten elf weken worden ondergedompeld in de Leidse communicatiesector en in zelfstandig ondernemerschap.

De studenten zetten zelf een communicatiebureau op en voeren opdrachten uit voor echte opdrachtgevers. Elke week krijgen ze een masterclass van professionals uit de Leidse communicatiesector over een veelheid aan onderwerpen, van creatief denken tot design, van het ontwikkelen van een strategisch plan tot het maken van een projectontwerp. Aan het eind van de elf weken presenteren ze hun advies of product aan de opdrachtgevers tijdens een feestelijke slotmanifestatie.

LoliesART heeft een deal met de enthousiaste studenten van Brand ReFresh!

                                                                                                                                                                                                    annekatrien@loliesart.nl