Anne-Katrien Ausems

Anne-Katrien Ausems neemt u graag mee in de  creatieve wereld van LoliesART. Een wereld waarin recycling voorop staat. Zij maakt kunstobjecten en sieraden die zij regelmatig exposeert en verkoopt. Daarnaast geeft ze in diverse vormen workshops voor jong en oud: allemaal met als doel om simpele materialen (veelal afval- of restmaterialen) op een creatieve manier te hergebruiken. 

ausems anne-katrien clickingimages 0056 social media 500x500

"Lolies" was het fantasievriendinnetje van mijn jongste dochter. Lolies kwam in de fantasie van mijn dochter regelmatig over de vloer om te spelen. Mijn fantasie was een grote tafel gevuld met allerlei knutselmaterialen, met kinderen en volwassenen, druk in de weer tijdens mijn workshop.  De fantasievriendin van mijn dochter is inmiddels verhuist. Mijn fantasie is werkelijkheid geworden: LoliesART!


De passie van Anne-Katrien:

"Het vinden van bijzondere en unieke materialen die het waard zijn om in een sieraad, een tas of een object verwerkt te worden. "

Recycling is vandaag de dag een hot item. Anne-Katrien vindt steeds  bijzondere materialen die zij gebruikt voor haar sieraden. Doordat het materiaal vaak beperkt beschikbaar is, zijn de sieraden, tassen en objecten uniek.

Laat u verleiden en neem een kijkje in de collectie.

 


                                                                                                                                                                                                    annekatrien@loliesart.nl