BSO-pedagogische medewerksters

In de huidige tijd dienen de kindercentra aan vele strenge eisen te voldoen.  Naast alle wet- en regelgevingen wil ik heel graag het stuk creatieve ondersteuning aan de pedagogische medewerkers aanbieden. 


Beeldende expressie speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen. Zij kunnen hiermee  hun gevoelens uiten of handen en voeten geven hun fantasie.

De creatieve beeldende vorming bij zowel de kinderen als de pedagogische medewerksters  kan tot stand komen door middel van spel en experimenteren met allerlei materialen. 


Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan creatieve activiteiten binnen een kindercentrum. Maar een veelgehoorde klacht is dat men geen inspiratie heeft tot creativiteit. "Wat kan ik de kinderen aanbieden?" , "Hoe kan ik het knutselen in een thema verwerken?", "Waar haal ik het materiaal vandaan?"


Tijd voor een creatieve bijeenkomst!


Tijdens een bijeenkomst zal ik  een theoretisch en een praktisch deel verzorgen. In het theoretische deel zal ik ingaan op de ontwikkeling van de creativiteit van het kind en  tips geven hoe de creativiteit te stimuleren.

In het praktische gedeelte gaan we daadwerkelijk aan de slag met veelal kosteloos materiaal. 

Elk kindercentrum heeft een eigen visie. Ik denk graag mee hoe de bijeenkomst  creatieve inspiratie voor pedagogische medewerksters kan passen binnen uw aanbod. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Reacties op eerdere bijeenkomsten:

"We kunnen deze tips goed toepassen in de VVE projecten"

"Ik ga het morgen meteen uitproberen!"

"Dit is nou eindelijk weer eens een leuke en leerzame scholing...."

"Juf heeft gisteren zitten knutselen en nu mogen jullie."


Terug naar workshops op kindercentra
                                                                                                                                                                                                    annekatrien@loliesart.nl