Blog

Social media.....

Beste lezer,

Ziet u af en toe ook door de bomen het bos niet meer?

Ik wel....

In social media land komen steeds meer mogelijkheden: Facebook, Twitter, nieuwsbrieven, Instagram....... Teveel om op te noemen en aan mee te doen wat mij betreft. 

En dan ook nog een blog. Ik heb besloten om te stoppen met deze blog en mijn informatie op Facebook, Twitter en via de nieuwsbrief met u te delen.

Indien u deze blog zal gaan missen, laat het me dan weten.

Dank u wel.


Nieuw verkooppunt

Sinds vrijdag 18 mei verkoop ik mijn sieraden ook via de GlasKunstWinkel, Leliegracht 4 in Amsterdam. Zij verkopen glaskunst uit Polen, bijzondere objecten. Ik verkoop in Amsterdam met name sieraden van plastic bestek en PET flessen: het lijkt net glas, maar heeft het voordeel dat het heel comfortabel is in het dragen: het weegt nauwelijks iets. 


Opbrengst vrijmarkt

De opbrengst van de vrijmarkt: een oud kleuterschool spelletje. Wat hiermee te doen? Natuurlijk: sieraden maken!Sieraad loting

Laatste week: LoliesART verloot op de dag voor moederdag een unieke handgemaakte ketting! Mooi moederdagkado! 
Deel dit bericht en like de pagina van LoliesART om kans te maken op een unieke sieraad! Kijk op 
http://www.facebook.com/pages/LoliesART/204676309571213 om het sieraad te bekijken.

Bibliotheek Rijn en Venen

Vandaag heb ik een serie Boekvouwen bij bibliotheek Rijn en Venen afgesloten. Met de afgeschreven boeken van de bibliotheek maakten kinderen en volwassenen mooie kunstwerken. Het is mooi om te zien dat de kinderlijke fantasie onuitputtelijk is. Lekker afwijken van de voorbeelden en je eigen gang gaan.  Hele gesprekken voeren tijdens het vouwen over het eindresultaat: "is het nou een zon of een raket?" Dat is aan de kinderen zelf: de ontwerpers van het kunstwerk!


Zomerse kleuren


RTV West

Schermafbeelding 2012-04-15 om 20.51.54
Schermafbeelding 2012-04-15 om 20.51.42
Schermafbeelding 2012-04-15 om 20.51.02


Radio televisie RTV West

Donderdagochtend 12 april  ben ik van 9.00 tot 12.00 uur te gast bij het televisieprogramma "Debby en haar mannen" op RTV West.

Met een stapel oude boeken en tijdschriften onder mijn arm ga ik naar Den Haag. Spannend wat er drie uur later gemaakt is....


Pasen!


Nieuw verkooppunt

Vanaf vandaag heeft LoliesART een nieuw verkooppunt erbij: giftshop Up!

UP  is een onderdeel van Startbaan dienstverlening van de gemeente Den Haag. De giftshop  met de daarnaast gelegen koffiecorner is een van de vele mogelijkheden die Startbaan biedt om  op effectieve wijze werknemers voor te bereiden op hun terugkeer op arbeidsmarkt. 

Speciaal voor deze giftshop zijn onderstaande kettingen ontworpen.                                                                                                                                                                                                    annekatrien@loliesart.nl